főoldal
gyerekfotók
árak
kapcsolat
 

Hatékony utólagos vízszigetelés korrekt költségekkel.

Kategóriák: vizes falak vakolása, lemezbesajtolás

Senki nem szereti, ha az általa nagyon sok munkával megtervezett, felépített vagy megvásárolt épület a hibás falszigetelés miatt állandóan csak a falnedvesedési problémákkal küzd.

Senki sem szereti, ha a vízszigetelés hiányossága miatt a nedves falakon megjelennek a penészfoltok és a salétrom.

Senki sem szereti, ha az épületbe belépve megcsapja a kellemetlen szag.

Mennyivel jobb egy olyan ház, aminél a vízszintes sávszigetelés tökéletes, aminek a falai nem nedvesek, a levegője nem egészségtelen, a fűtési költsége csekély, amire mindenki előtt büszke lehet.

Ha a vízszintes sávszigetelés jól működik, a káros hatások eltűnnek: megszűnik a vakolat lepergése, eltűnik a kellemetlen szag és a penész, csökkennek a légúti panaszok, kiszáradnak a falak, csökkennek a fűtési költségek, megnő az otthona értéke!

Ha a lakását valóban egészségessé, szárazzá akarja tenni, meg akar szabadulni az akár évente esedékes vakolatjavítástól és festéstől, akkor az utólagos falszigetelés egy megbízható, profi módszerére lesz szüksége, ami igazán hatékony a felvizesedett falak ellen. Végül is hiába van egy szép épülete, ha nem leli benne örömét, mert állandóan fel kell újítani a vízszintes sávszigetelés hibája vagy sérülése miatt.

Ön a megfelelő helyen jár, ha az a célja, hogy eljusson a dohos háztól a száraz falakkal határolt otthonig. Falszigetelés, vizes fal szigetelés: itt olvashat többet.
Segítek Önnek abban, hogy megtalálja a szakszerű utólagos szigetelés megoldást optimális költségekkel.

Forrás: falkiszaritas.hu, 2015-11-01 16:22

 

 

gyerekfotó babafotó gyerekfotózás babafotózás

babafotózás gyerekfotók babafotók készítése babafotózás

gyerekfotózás gyerekfotók készítése babafotózás

Kapcsolat:

06-209-228-207

info@fotoguru.hu

A Fotoguru.hu csoport tagja

Minden jog fenntartva © 2010