főoldal
gyerekfotók
árak
kapcsolat
 

Gyors megoldás a bajban - wc dugulás

Címkék: duguláselhárítás ár, duguláselhárítás árak, duguláselhárítás 0-24, duguláselhárítás fix áron, BL-Online Kft.

Házunkban sajnos néhanapján bajok jelentkezhetnek a vízvezeték rendszerben. A létrejövő dugulás súlyos kellemetlenségeket okoz. Kellemetlen szagok kíséretében akadályoztatva vagyunk a mindennapi életben. Az ilyen házbéli dugulásokat megannyiszor házilagos módszerekkel próbálják megoldani. Ám a boltban kapható vegyszerek nem jelentenek minden helyzetre megoldást. Ilyenkor dugulás elhárítást szakértőt kell hívni. WC dugulás, lefolyó dugulás alapvető az embereknek.

Egy megfelelő dugulás elhárítás szakember sokféle high-tech felszereléssel veszi fel a küzdelmet a makacs dugulás ellen. A drága felszerelésnek hála viszonylag kevés alkalommal kell falat bontani. Falbontás nélkül is képes megfelelő eszközökkel orvosolni a gondot egy hozzáértő szakember. Kamerával feltérképezi, hogy pontosan hol van dugulás a vízvezeték rendszerben. Ezután csőgörénnyel és spéci vegyszerekkel megszűnteti a problémát.

A duguláselhárítás költsége nagyon változó. Előre nem lehet megmondani, hiszen előre senki sem tudja, mivel áll szemben. Egy rutinos munka nem tart tovább egy óránál. Ám csőtörés, makacs dugulásnál akár napokig is tarthat a falbontással járó munka. Éppen ezért rendkívül imádják a fix áron történő duguláselhárítást. Gyors kiszállást és a díjmente helyszíni felmérést nagyon szeretik az emberek.


Címkék: duguláselhárítás ár, duguláselhárítás árak, duguláselhárítás 0-24, duguláselhárítás fix áron, BL-Online Kft.

Forrás: dugulaselharitas-fix-aron.hu, 2015-12-24 15:10

 

 

gyerekfotó babafotó gyerekfotózás babafotózás

babafotózás gyerekfotók babafotók készítése babafotózás

gyerekfotózás gyerekfotók készítése babafotózás

Kapcsolat:

06-209-228-207

info@fotoguru.hu

A Fotoguru.hu csoport tagja

Minden jog fenntartva © 2010