főoldal
gyerekfotók
árak
kapcsolat
 

Autós kihangosító rendelés

Formás autós kihangosítót szerezhet pénztárcabarát áron. Autós kihangosító vásárlás előtt figyelmesen nézze meg ezt a hírt

Bluetooth autós kihangosító teszt - Egy jó autós kihangosító elején található a vezérlő egység. Ezen látható gombokkal felvehetjük a érkező hívást illetve letehetjük. A zeneszámokat léptethetjük előre hátra vagy megállíthatjuk vagy indíthatjuk. A jó autós kihangosítón van egy tekerhető gomb is evvel a hangerejét állíthatjuk, illetve a frekvenciát tudjuk kézzel léptetni. Az autós kihangosító fejegységen található mikrofonon át telefonbeszélgetéseinket kihangosítva is bonyolíthatjuk.

USB csatlakozón keresztül tölthető a mobiltelefon. A jó autós kihangosító beépített mikrofonja megszűri a menetzajt és még akkor is nagyon jó minőségben veszi a beszédet ha a kihangosító távolabb van a vezetőtől. A föld leghatalmasabb webes kereskedőjénél máig 5600 vásárló küldte el véleményét és 4,5 csillagot kapott az elérhető ötből. Egy minőségi autós kihangosítóhoz 3 év jótállás is jár. A Flexsmart X2 egy szivargyújtó csatlakozóval bír, amihez egy rugalmas cső csatlakozik. Autós kihangosító javaslatok a gogroove.hu weblapján.

Címkék: autós kihangosító

Forrás: gogroove.hu, 2016-09-28 20:52

 

 

gyerekfotó babafotó gyerekfotózás babafotózás

babafotózás gyerekfotók babafotók készítése babafotózás

gyerekfotózás gyerekfotók készítése babafotózás

Kapcsolat:

06-209-228-207

info@fotoguru.hu

A Fotoguru.hu csoport tagja

Minden jog fenntartva © 2010