főoldal
gyerekfotók
árak
kapcsolat
 

Minden, amit tudni kell az Aquarea hőszivattyúról

Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyúval az olcsó fűtés többé már nem elérhetetlen álom. Sokan azt gondolják, hogy egy hőszivattyú megvásárolása szerfelett drága mulatság. Holott egy gyors számítással azonnal nyilvánvalóvá válik, hogy ez mekkora tévedés. Pár év alatt a korszerűtlen fűtés miatt jóval többet költünk hasztalanul, mint amennyibe kerül egy környezetbarát hőszivattyú. Páratlan módon a Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyú mínusz tizenöt fokban is megőrzi tökéletes teljesítményét. Ezért jóval rövidebb idő alatt kifizetődik a hőszivattyúba fektetett pénz

Hőszivattyú akció - Egy korszerű Panasonic hőszivattyút régimódi fűtési rendszerhez is használhatunk. Nem szükséges százezreket pazarolni a Panasonic hőszivattyúk beépítésére. A beüzemelés a jelenlegi fal- és padlófűtéses rendszeren keresztül is elképzelhető. Szerfelett biztonságos használat közben. Hisz nem keletkezik káros anyag. Minimális fenntartási költség jellemző a Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyúkra.

Környezetünk megóvása szempontjából is a listák legelején van a Panasonic Aquarea hőszivattyús fűtés. Tulajdonképp semmilyen károsanyag-kibocsátás nem keletkezik. Egészségünk és Földünk védelme szemszögéből fontos beruházás. Unokáinkra is gondoljunk, amikor a Föld múlandó energiaforrását használjuk fűtéshez.

Az Aquarea T-CAP hőszivattyú mondhatni egy inverz hűtőgép. Mindenki tudja, hogy a hűtőgép a konyha melegebb levegőjét hűti le. A Panasonic hőszivattyúk működése ugyanez. De itt fordítva játszódik le a folyamat. A melegebb térségből elvonja a hőt és leadja a hidegebb hőmérsékletű helyen. Panasonic hőszivattyú, hőszivattyú árlista: részletek ezen a weboldalon. Ennek a folyamatnak a működtetéséhez kedvező árú áramra van szükség.

Panasonic Aquarea, Hőszivattyú akció
Panasonic Aquarea, Hőszivattyú akció

Aquarea hőszivattyús fűtés beüzemelése minden esetben megtérül. A gázfűtés számlája átlagosan 50%-kal lesz olcsóbb a geotermikus fűtésnek köszönhetően. A kedvező árú fűtési költség mellett biztosítja a háznak a meleg vizet is. A megspórolt pénz a bankszámlánkon marad.

Kategória: Panasonic Aquarea T-CAP, hőszivattyú, Aquarea hőszivattyú, Aquarea T-CAP, Panasonic Aquarea

Forrás: aquarea.hu, 2016-09-19 10:20

 

 

gyerekfotó babafotó gyerekfotózás babafotózás

babafotózás gyerekfotók babafotók készítése babafotózás

gyerekfotózás gyerekfotók készítése babafotózás

Kapcsolat:

06-209-228-207

info@fotoguru.hu

A Fotoguru.hu csoport tagja

Minden jog fenntartva © 2010