főoldal
gyerekfotók
árak
kapcsolat
 

Minőségi tintapatron

Manapság miért olyan drágák a tintapatronok? Hogyan lehet mégis ötöd- vagy akár tizedáron nyomtatni?

HP 28 tintapatron töltése - A leglényegesebb pont tintapatron töltésnél, hogy mindenképpen a festékpatron fúvókasorának újbóli elindítása, a fúvókalégtelenítés. Ha csupán csak nyomtatótintát töltenénk a tintapatronba, de viszont a fúvókasor kapillárisaiban még levegő marad, az a patron rövidesen bekövetkező helyrehozhatatlan meghibásodását idézi elő. Tintapatron tippek a refillparadise.hu weblapon.

Manapság már egyetlenegy vállalkozó se boldogul nyomtató nélkül, és a háztartások egyre nagyobb részében is ott vannak a tintasugaras Canon, HP nyomtatók. Ezekben a nyomtatókban pedig ott vannak azok a tintapatronok, amelyek mindössze 200-250 oldal kinyomtatása után üresek lesznek. Amikor pedig új festékpatront vásárolnánk, nem ritkán 4000 - 6500 Ft-ot vagy még többet kellene értük fizetnünk. Ráadásul külön a fekete patronért és külön a színes festékpatronért.

Nem véletlenül keresik annyira sokan a megoldást, hiszen mindig új festékpatront vásárolni az egy nagyon drága mulatság. Viszont a RefillParadise.hu egy hihetetlenül jó megoldást tud adni erre a kérdésre: olyan patron-utántöltő készleteket ad, amelyek használatával bárki újra tudja tölteni a kifogyott patronjait, teljes biztonsággal és nagyon egyszerűen el tudja végezni a fúvókák légtelenítését (amely nélkül a patrontöltés csak egy eredménytelen próbálkozás lenne, hiszen enélkül a patronok a nyomtatás folytatása során igen gyorsan tönkremennének), ráadásul a RefillParadise utántöltő készleteit csak egyszer kell megvásárolni, mert azután már elegendő csak a külön kiszerelt tintákat megvenni.

Manapság már a tintasugaras nyomtatók az életünknek éppen olyan megszokott részét képezik, mint a különféle más informatikai eszközök. A tintasugaras HP és Canon nyomtatók tintapatronjai viszont elképesztően magas összegekért vásárolhatók meg. Nyomtatni muszáj, de egyáltalán nem mindegy, hogy milyen áron kapunk tintapatront.

Címkék: tintapatron

Forrás: refillparadise.hu, 2016-11-02 15:13

 

 

gyerekfotó babafotó gyerekfotózás babafotózás

babafotózás gyerekfotók babafotók készítése babafotózás

gyerekfotózás gyerekfotók készítése babafotózás

Kapcsolat:

06-209-228-207

info@fotoguru.hu

A Fotoguru.hu csoport tagja

Minden jog fenntartva © 2010