főoldal
gyerekfotók
árak
kapcsolat
 

Amit tudni kell a Panasonic Aquarea hőszivattyúról

Panasonic Aquarea hőszivattyúval a modern fűtés többé már nem megfizethetetlen vágyálom. Ezernyien azt vélik, hogy egy hőszivattyú megvásárolása iszonyatosan drága. Ámbár egy kis számítással rögtön körvonalazódik, hogy ez mekkora tévedés. Pár év alatt az ósdi fűtés miatt sokkal többet költünk fölöslegesen, mint amennyibe kerül egy környezetbarát hőszivattyú. Példátlan módon az Aquarea T-CAP hőszivattyú nagy hidegben is megőrzi maximális hatásfokát. Emiatt jóval gyorsabban kifizetődik a hőszivattyúba beruházott pénz

Hőszivattyú fűtés - Ma fontos kérdés a megfizethető fűtés. A fejlett technológia lehetővé teszi, hogy pénzünket kímélve biztosítsuk az olcsó fűtést. Egyik népszerű, trendi választási lehetőség az Aquarea hőszivattyú beszerelése. Aquarea hőszivattyúval kimagaslóan csökkenthető a fűtés költsége. Ezenfelül nem okoz problémát a hőszivattyúnak a beszerelése.

A gáz díja folyamatosan drágább lesz. Ezek az energiaforrások néhány éven belül kifogynak. A folytatást az AIRTECH Hungary Kft. Panasonic hőszivattyú weboldalán olvashatja. Aquarea hőszivattyúval függetlenedhetünk a földgáz ár robbanás szörnyű hatásától. Békében élhetjük napjainkat. Nem muszáj attól borzongani, hogy a szén ára akármelyik pillanatban egetverően kirobban. Ennek dacára az Aquarea T-CAP hőszivattyú újratermelődő energiaforrás. Egy teljes életen keresztül megfizethető fűtést garantál.

Egy fejlett Aquarea T-CAP hőszivattyút korábbi fűtési rendszerhez is használhatunk. Nem kell százezreket pazarolni a Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyúk telepítésére. A beépítés a meglévő falfűtéses rendszeren keresztül is elképzelhető. Nagyon megbízható a használata. Mert nem keletkezik veszélyes anyag. Alacsony üzemeltetési költség jellemző a Panasonic hőszivattyúkra.

Aquarea hőszivattyús rendszer kiépítése minden esetben kifizetődő. A hagyományos gázfűtés számlája várhatóan 50%-kal lesz kevesebb a geotermikus fűtésnek köszönhetően. A gazdaságos fűtési költség mellett garantálja a családnak a meleg vizet is. A megspórolt pénz a pénztárcánkban marad.

Környezetünk megóvása szempontjából is a listák élén van a Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyús fűtés. Lényegében semmilyen káros anyagot nem bocsát ki. Egészséges életünk és Földünk védelme szemszögéből a legfontosabb befektetés. Leszármazottainkra is gondoljunk, amikor a Föld kifogyóban lévő energiaforrását használjuk fűtéshez.

A Panasonic Aquarea hőszivattyú alapjában véve egy inverz konyhai hűtő. Valamennyien tudjuk, hogy a hűtőgép a szoba melegebb levegőjét hűti le. Az Aquarea T-CAP hőszivattyúk működése ugyanez. Csakhogy fordítva zajlik le a művelet. A magasabb hőfokú helyről elvonja a hőenergiát és átadja a alacsonyabb hőmérsékletű helyen. Ennek a műveletnek a fenntartásához filléres villamos áramra van szükség.

Címkék: Panasonic hőszivattyú, Aquarea hőszivattyú, Panasonic Aquarea, Aquarea T-CAP, hőszivattyú, Aquarea

Forrás: aquarea.hu, 2016-12-03 19:11

 

 

gyerekfotó babafotó gyerekfotózás babafotózás

babafotózás gyerekfotók babafotók készítése babafotózás

gyerekfotózás gyerekfotók készítése babafotózás

Kapcsolat:

06-209-228-207

info@fotoguru.hu

A Fotoguru.hu csoport tagja

Minden jog fenntartva © 2010