főoldal
gyerekfotók
árak
kapcsolat
 

Részecskeszűrő kiiktatás

A részecskeszűrő javítása nagyon magas díj. Rettentően mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni

Részecskeszűrő - A részecskeszűrő kitisztítja önmagát. Ámde ehhez intenzívebb fordulatszámon kell utazni több ideig. A regenerálódás menete elkezdődik, a részecskeszűrőben található szennyeződés elég. A részecskeszűrő baja javarészt 160 ezer km körül mutatkozik meg. Ez nagyrészt a személygépkocsi használatbavételétől függ. Akik kiváltképp kis távokon használják, korábban találkoznak a bajjal.

Gondoljunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a gépkocsi fogyasztása növekedett míg a teljesítménye igen lecsökkent. Ha a részecskeszűrő ellenőrző lámpája felvillan, ne ijedjünk meg. Menjünk ki az autópályára és pörgessük meg a motort. Amikor ez sem oldja meg a gondot, keressünk fel egy részecskeszűrő szakértőt. Aki az új részecskeszűrő árának töredékéért kitisztítja a részecskeszűrőt.

Régi kocsi megvétele előtt sajnos nem vizsgálható meg a részecskeszűrő állapota. A Szűrőrészecske részecskeszűrő weboldalon kereshető több részlet. Sajnos temérdek esetben a részecskeszűrő el van tömődve, de még a check lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő állapota nem vizsgálható át szerelés nélkül. A működésképtelen részecskeszűrőt korrigálni vagy kiégetni kell. Részecskeszűrő tudásbázis a reszecske-szuro.hu honlapon. Előbbi nagyon magas kiadás, míg utóbbi kedvezményes árú trükk.

Címkék: Részecskeszűrő

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2017-03-31 12:25

 

 

gyerekfotó babafotó gyerekfotózás babafotózás

babafotózás gyerekfotók babafotók készítése babafotózás

gyerekfotózás gyerekfotók készítése babafotózás

Kapcsolat:

06-209-228-207

info@fotoguru.hu

A Fotoguru.hu csoport tagja

Minden jog fenntartva © 2010