főoldal
gyerekfotók
árak
kapcsolat
 

Polar - a pulzusmérő óra

POLAR pulzusmérő óra – A370

A pulzusmérő órák között a POLAR vezet szerintem. De nem is véletlen ez a fölény, hiszen ismét bizonyított a praktikus használhatóságban.

Digitális kijelzése amikor mutatja az órát, mint egy hagyományos analóg mutatós óra. Kényelmesebb leolvasni az időt. De nem ez ami szerintem óriási a POLAR A370 pulzusmérő óra –ban. Az természetes, hogy a pulzus értéket a csuklón méri optikai szenzorokkal, DE a POLAR A370 teljes aktivitás követésnek köszönhetően amikor érzi, hogy megemelkedett a pulzus számunk elkezdi automatikusan rögzíteni, így a nap folyamán minden pici mozdulat – bevásárló kocsi tolása – beleszámít az elégetett kalóriamennyiség számításába. A POLAR A370 minden mozgásod során elégetett energia rögzítésre kerül, így sokkal pontosabban tudja megbecsülni a nap során elégetett kalóriamennyiséget. Mindehhez be kell állítani a Polar A370 pulzusmérő órán a kort, magasságot és a testsúlyt.

Activity guide funkciója segít elérni napi célod: „kocogj még 10 percet, vagy sétálj 34 percet”  tippeket ad attól függően, hogyan állítottad be.

Alvás monitorozása segítségével pontos képet kaphatsz a mély – pihentető alvással töltött időről.   

Az már természetes, hogy a pulzus szám alapú edzéshez mutatja a pulzus zónát amiben pillanatnyilag edzel, és így könnyen el tudod dönteni, hogy milyen intenzitással éred el a célod.

Polar A370 - Vízálló, okos órával összekapcsolva megkapod az értesítéseket azonnal, nem kell a telefont elővenned. Számos előnye közül ezt a párat emelném most ki.

Megvásárolható a https://www.protein4u.hu/polar-pulzusmero-orak webshopban INGYENES szállítással és 24 hónap magyarországi garanciával.

Forrás: protein4u.hu, 2017-07-28 16:29

 

 

gyerekfotó babafotó gyerekfotózás babafotózás

babafotózás gyerekfotók babafotók készítése babafotózás

gyerekfotózás gyerekfotók készítése babafotózás

Kapcsolat:

06-209-228-207

info@fotoguru.hu

A Fotoguru.hu csoport tagja

Minden jog fenntartva © 2010