főoldal
gyerekfotók
árak
kapcsolat
 

Tintapatron vásárlás

A tintapatron árán rengeteg forintot lehet spórolni

A legfontosabb probléma tintapatron utántöltésnél, hogy mindig a nyomtatópatron fúvókasorának újbóli elindítása, a fúvókalégtelenítés. Ha csupán csak festéket töltenénk a tintapatronba, viszont a fúvókasor kapilláris-csövecskéiben még levegő marad, az a tintapatron rövid idő alatti tönkremenetelét okozza.

A RefillParadise utántöltő készletei professzionális megoldást adnak erre úgy, hogy a tintapatron töltését bárki, bármiféle szakértelem vagy előképzettség nélkül el tudja végezni. Nagyon fontos, hogy hogyan végezzük el a tintapatron vásárlását. A nyomtatási költségei így – a tintapatron fajtájától és fogyasztói árától függően - a korábbiaknak az ÖTÖDÉRE, vagy akár a TIZEDÉRE csökkennek.

A Canon nyomtatóknál még rosszabb a helyzet. Egy fekete PG-40 tintapatron kb. 5-6000 forint, egy színes CL-41 tintapatron pedig 6-7000 forint körül van. A többi Canon és HP tintapatronok is hasonló a szituáció: a tintapatronok megfizethetetlenül drágává váltak. Nyomtatni pedig muszáj. A tintapatron árak ma már az egekben vannak. Csak pár példa: egy HP 301-es fekete patron a boltokban 4000 Ft felett van, a HP 301 színes tintapatron pedig majdnem 5000 Ft. A Refillparadise tintapatron honlapján kereshető tipp.

Forrás: refillparadise.hu, 2018-04-22 17:33

 

 

gyerekfotó babafotó gyerekfotózás babafotózás

babafotózás gyerekfotók babafotók készítése babafotózás

gyerekfotózás gyerekfotók készítése babafotózás

Kapcsolat:

06-209-228-207

info@fotoguru.hu

A Fotoguru.hu csoport tagja

Minden jog fenntartva © 2010