főoldal
gyerekfotók
árak
kapcsolat
 

Van egy kivételes online rádió

Nagyon sok felkapott felvétel az online rádióban

Az online rádió kollégáinak többsége látás- és mozgás sérült, akik együtt készítenek műsorokat egészséges munkatársakkal. Rendkívül dicséretes, hogy az online rádióban húsz kolléga szorgoskodik önkéntesként.

Sajnálatos módon Magyarországon még mindig sok ember távolságot tart. Kerüli a fogyatékkal élő egyéneket és nemigen tudja elképzelni, hogyan tud valaki vakon műsort készíteni az online rádióban. Napjainkban már nagyon sok helyen fordul elő érzékenyítő rendezvény. Amelyet abból a célból hoznak létre egyesületek, hogy az ép társadalom jobban megismerje a sérült emberek életét. Ebben partner a kivételes online rádió. Online rádió részletezése a lepesradio.hu honlapján.

Az online rádió csapatának elengedhetetlen, hogy a társadalom többi rétege alaposabban megismerje fogyatékos embertársát. Fontos célja az ismert online rádiónak, hogy lehetőséget adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébként nem tudják kifejezni tehetségüket. Aki ennek az online rádiónak a programjait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem tud járni. Ettől függetlenül a beszédtechnikája teljes egészében ugyanolyan, mint látó kollégáinak. Javaslatok a Lépés Rádió online rádió blogon.

Forrás: lepesradio.hu, 2018-04-03 11:43

 

 

gyerekfotó babafotó gyerekfotózás babafotózás

babafotózás gyerekfotók babafotók készítése babafotózás

gyerekfotózás gyerekfotók készítése babafotózás

Kapcsolat:

06-209-228-207

info@fotoguru.hu

A Fotoguru.hu csoport tagja

Minden jog fenntartva © 2010